Вихованка недільної школи стала учасницею гри «Що? Де? Коли?»

6 грудня Духовно-просвітницький центр, що діє при Кафедральному соборі УПЦ, провів першу гру для юних ерудитів «Що? Де? Коли?». Головну мету турніру організатори вбачають у наданні дітям можливості реалізації власних інтелектуальних здібностей, залучення дітей та підлітків до традицій змістовного і корисного дозвілля.

Chto_gde_kogda_2

Ведучим гри у галереї «Соборна» став студент ІІІ курсу Київської духовної семінарії Богдан Присяжнюк. До команди увійшли учні різних недільних шкіл м. Києва, а саме: Чуркіна Лучана (храм Преображення Господня, Солом’янське благочиння), Гарбуз Роман (храм Введення Божої Матері «Обиденний», Голосіївське благочиння), Макєєва Марія (Свято-Макаріївський храм, І Шевченківське благочиння), Федько Іван (храм Феодосія Чернігівського, Святошинське благочиння), Загородній Миколай (храм Миколая Чудотворця, Дарницьке благочиння), Ярослав Кушнерчук (недільна школа Духовно-просвітницького центру УПЦ, Синявський Ілля (храм Благовіщення Пресвятої Богородиці, Святошинське благочиння) Федір Добровольський та Арсеній Добровольський (храм Адріана і Наталії, Деснянське благочиння).

Команді було не просто, оскільки учасники вперше познайомилися, вперше сіли за стіл гри, але і вперше стали призерами. Дякуючи зібраності команди, правильному перерозподілу обов’язків, а також особистим якостям капітана команди Ярослава Кушнерчука (його обрали гравці перед початком гри) ерудити змогли гідно вийти із ситуації програшу, що склалася спочатку, до впевненої перемоги 6:3 у фіналі гри.

На учасників гри чекали чудові пам’ятні призи від галереї «Соборна», іменні грамоти. Також  21 грудня команда ерудитів «Що? Де? Коли?» візьме участь у безкоштовній екскурсії до  Музею популярної науки і техніки «Експериментаніум».

soborna.church.ua

Комментарии (0)

Сохранен как Воскресная школа

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *