Вихованці недільної школи Свято-Макаріївського храму взяли участь у святі на честь Ангелів

galereya_prazdnik_v_chest_Angelov_2

21 листопада вихованці недільних шкіл столиці зібралися у духовно-просвітницькому центрі Кафедрального собору УПЦ на честь Воскресіння Христового, щоб разом відзначити свято на честь Собору архістратига Михаїла та інших Небесних Сил безплотних.

За традицією, перед початком святкового заходу діти спільно з батьками об’єднались навколо спільної молитви на початок доброї справи в храмі на честь Всіх святих соборного комплексу. Молебень очолив секретар Київської єпархії по місту Київ протоієрей Віктор Іващук у співлужінні клірика храму протоієрея Олександра Пчєльнікова.

Опісля молитви в галереї «Соборна» храмового комплексу відбувся тематичний концерт, а після виступів для дітей була приготована трапеза. Дорослі організували проведення майстер-класів, на яких вихованці недільних шкіл зобразили своїх ангелів: через малювання, ліпнину, вироблення ляльок-мотанок тощо. Серед учасників — представниці недільної школи храму на честь священомученика Макарія Світлана Терещенко і Богдана Сідун.

Зустріч недільних шкіл при галереї «Соборна» стала вже традиційною на свято Архістратига Михаїла та інших Небесних Сил безплотних. Цього року у святі взяли участь вихованці недільних шкіл при храмах на честь Введення Божої Матері («Обиденний»; Голосіївське Благочиння), священомученика Макарія (І Шевченківське благочиння), безсрібників Косми і Даміана (ІІ Лікарняне благочиння), Преображення Господнього (Солом’янське благочиння), преподобного Агапіта Печерського (ІІ Шевченківське благочиння), а також Свято-Троїцького Іонінського монастиря.

У рамках заходу діти дізналися про Ангельські чини та відмінності між ними.

mitropolia.kiev.ua, soborna.church.ua

Комментарии (0)

Сохранен как Воскресная школа

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *